Tässä ovat parhaat seksileikit aamujen iloksi!

Miehet tunnetusti nauttivat aamuisista seksisessioista, mutta naiset eivät aina jaksaisi touhuta heti aamusta. Kokeilkaa näitä vinkkejä molempia miellyttävään aamuseksiin.

Vastaheränneenä voi olla vaikea vastata miehen kaihoisaan lemmenhuutoon, mutta pieni aktiivisuus heti aamusta piristää kummasti kummankin päivää. Kokeilkaa siis seuraavia vinkkejä ja päivä sujuu hymy huulilla.

Lusikassa

Lusikka-asennossa nukkuvien parien voi olla helpointa harrastaa seksiä samassa asennossa. Mukava asento yhdistettynä ihanaan läheisyyteen kuulostaa hyvältä naisenkin korviin. Ja kun ei olla kasvotusten, eivät pahanhajuiset aamuhengityksetkään häiritse!

Käänteisesti

Miehet rakastavat, kun nainen on päällä, koska he saavat samalla ihailla naista täysin siemauksin. Lisätkää panoksia niin, että nainen ratsastaa selin mieheen. Näin nainen saa määrätä tahdin eikä tässäkään asennossa tarvitse haistella toisen aamuhönkäilyjä.

Suihkussa

Kukaan mies ei kieltäydy tarjouksesta ihailla naistaan aamusuihkussa. Kumpikin saa aamutoimet rullaamaan ja mies pääsee koskettelemaan kumppaniaan mielinmäärin. Kaikki voittavat!

Perinteistä

Nainen, haluatko varmistaa, että mies pääsee mahdollisimman syvälle? Kokeilkaa lähetyssaarnaajaa, mutta nosta jalat miehen olkapäille. Jos jäsenissäsi tuntuu aamujäykkyyttä, laita ensin polvet hänen rintaansa vasten ja nosta sitten jalkojasi hiljalleen ylemmäs.

Suullista hyvää

Herätä miehesi pienellä suullisella leikillä. Hän saa elämänsä herätyksen ja nostetta päivään.


LUE MYÖS:


AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja