Tässä on Matti Vanhasen uusi koti: Sinkkuasunnoksi tilava

Sinkkuna kesän viettävä entinen pääministeri Matti Vanhanen mahtuu hyvin hulppeaan kotitaloonsa.

Perheyritysten liiton puheenjohtajaksi siirtyvä kansanedustaja Matti Vanhanen saa uudessa asuinympäristössään rauhaa ja luonnonläheisyyttä

Vanhanen osti Nurmijärveltä 250-neliöisen omakotitalon noin 400 000 eurolla. Hän investoi keltaiseen, muutama vuosi sitten valmistuneeseen puutaloon Nurmijärven Lepsämässä, jossa sijaitsi myös hänen edellinen talonsa.

Koti sijaitsee syrjäisellä paikalla luonnon helmassa. Lenkkeilystä pitävä Vanhanen pääsee suoraan kotioveltaan lenkkipolulle.

Talo on kaksikerroksinen, jossa on neljä makuuhuonetta, saunaosasto, takkahuone sekä tilava metsään päin aukeava terassi. Talosta pyydettiin 418 000 euroa, ja lopullinen myyntihinta nousikin lähelle sitä tarjouskilpailun jälkeen.

Edellisen kotinsa Vanhanen myi julkisuudessa olleiden tietojen mukaan 795 000 eurolla. Hänen ja ex-vaimo Merja Vanhasen talo myytiin joulukuussa 2009. Sen jälkeen Vanhanen on asustellut paritalon puolikkaassa. Vanhanen seurusteli toimitusjohtaja Sirkka Mertalan kanssa, mutta suhde kariutui kesällä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat