Tässä on maailman vaikutusvaltaisin vauva!

InStyle-lehti listasi sata vaikutusvaltaisinta alle 25-vuotiasta. Muun muassa Rihannan ja Justin Bieberin jätti taakseen eräs kuuluisa kahden kuukauden ikäinen vauva.

InStyle-lehti nimesi Hot 100 -listallaan vaikutusvaltaisimmat alle 25-vuotiaat. Voittaja on vielä vaipoissa, ei nuku täysiä yöunia, saatikka sitten syö kiinteää ruokaa. Voittaja on nimittäin kahden kuukauden Harper Seven Beckham, David ja Victoria Beckhamin tytär.

Listalla oli lukuisia kuuluisia teinejä ja nuoria aikuisia, mutta pikkuinen Beckham vei voiton vaikutusvaltaisimpana alle 25-vuotiaana. "Tuleeko hänestä pop-tähti, suunnittelija vai urheilunainen?" brittilehti pohtii.

Harper Seven ei ole ainoa listalle päässyt julkkisnapero. Beckhamien ainoaa tytärtä listalla seuraa laulaja Gwen Stefanin ja rokkari Gavin Rossdalen lapset Zuma, 3, ja Kingston, 5. Kiitos musikaalisten sukujuuriensa pojista saattaa tulla melkoisia muusikoita, vaikka vielä he ovat hädin tuskin tarpeeksi vanhoja soittamaan instrumentteja.

Neljänneksi listalle nousi korkokenkiä rakastava Suri Cruise, Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär, joka on jo viisivuotiaana omistautunut muodille. Muita listalle päässeitä olivat muun muassa Will Smithin lapset Willow ja Jaden, Madonnan tytär Lourdes Leon ja pop-tähti Justin Bieber.

Kuva suurenee klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja