Mainos

Tässä on ihanin muuttokaveri! Katso kuka jäi niukasti kakkoseksi

Muuttaminen on raskasta puuhaa, mutta hyvässä seurassa se luonnistuu hieman helpommin. Kysyimme viime viikolla kuka suomalaisista julkkisnaisista olisi parasta muuttoseuraa ja kaksi heistä oli reippaasti ylitse muiden!

Kiira Korpi ja Jenni Vartiainen olivat ylivoimaisesti lukijoiden mieleen, sillä ykköseksi sijoittunut Korpi sai äänistä noin 36 prosenttia Vartiaisen jäädessä tiukasti kakkossijalle 32 prosentilla.

Kaunottaret saivat myös melkoisen ylistysryöpyn lukijoilta.

– Jos tuollaisen muuttoapulaisen saisin, en todellakaan kannattaisi hänellä laatikoitani, vaan hän saisi istua joka laatikon päällä, jonka kannan, nimimerkki Hepo hehkuttaa Kiira Korpea.

Myös Jenni Vartiaisen suosiolle löytyi paljon perusteluja.

– Ehdottomasti Suomen seksyin kissa, ihana, nimimerkki Jeppe kirjoittaa.

– Kaunein nainen päällä maan, Timppa kehuu.

Nuorten naisten ohella lukijoiden mieleen oli myös Tanssii tähtien kanssa -kisaaja Satu Silvo, joka sijoittui kolmanneksi vain kahdeksalla prosentilla äänistä.

– Sadussa on vaan sitä jotain. Tottahan ehdolla olevat flikat on ykkösiä kaikki, mutta Satu...., nimimerkki Raimoliutu kehuu.

Niukasti Silvolle hävisi Pamela Tola, joka oli neljänneksi suosituin muuttokaveri. Loppupään kaunotarten sijoitukset jäivät muutamasta prosenttiyksiköstä kiinni, sillä Paula Koivuniemi, Maria Jugner ja Johanna Tukiainen saivat kaikki hieman alle viisi prosenttia pisteistä.

Kuvat: Lehtikuva

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.