Tässä on asennetta! Legendan poika syntyi ilman toista kättä – luo nyt vakuuttavaa urheilu-uraa vammattomien seassa

Entisen jalkapalloilijan Gavin Peacockin poika Jake syntyi ilman oikeaa kättä, mutta se ei ole estänyt häntä luomasta upeaa uraa thainyrkkeilijänä vammattomien seassa.

Jake Peacock, 27, on kertonut, etteivät hänen vanhempansa tienneet, että hän tulisi syntymään yksikätisenä, niin että oikea käsi päättyy kyynärpään seuduille. Vaikka tämä järkytti alkuun vanhempia, englantilainen Jake itse ei nuorenakaan antanut yksikätisyyden häntä häiritä.

– En ole rehellisesti sanoen koskaan katsonut kättäni ja sanonut: "Voi, en pysty luultavasti tekemään tuota." En koskaan, Jake Peacock kertoi UFC:n verkkosivujen haastattelussa.

Peacock luettelee kokeilleensa voimistelua, koripalloa, uintia, amerikkalaista jalkapalloa, krikettiä ja baseballia.

– Yritin kaikkea ja pelasin kaikkea.

Peacock on thainyrkkeilyssä voittanut ammattilaisena neljä ottelua, eikä hänellä ole vielä yhtään tappiota.

Boksin ulkopuolelta

Peacock treenaa uutterasti ja on kertonut The Sunille, ettei hän ole vielä löytänyt rajojaan. Hän ajattelee sanojensa mukaan paljon "boksin ulkopuolelta" ja ottelee eri lailla kuin vastustajansa – myös oikealla tyngällä vahinkoa tehden.

Peacock on kehunut äitiään ja isäänsä siitä, etteivät he ikinä rajoittaneet häntä urheilun saralla. Jake pystyi lisäksi ammentamaan urheiluoppeja kotoa: isä-Gavin loi aikanaan mainetta jalkapallokentillä muun muassa Chelseassa ja QPR:ssä.

Katso ylälaidan videolta, miten Jake Peacock treenaa.

Lue myös:

    Uusimmat