Mainos

Taskuvarkaiden suosikkilomakohteet sijaitsevat Euroopassa

Uusi tutkimus paljastaa, missä lomakohteissa turisteilla on suurin todennäköisyys joutua taskuvarkauden uhriksi. Kenties yllättävää on se, että listan koko kymmenen kärki sisältää ainoastaan Euroopan kaupunkeja.

Maailmanlaajuisen lomakohteiden listan on koonnut TripAdvisor-matkailusivusto.

Barcelona säilyttää listalla edelleen ykköspaikkansa. Toiseksi todennäköisintä on tulla ryöstetyksi Roomassa, kolmanneksi todennäköisimmin Pariisissa.

Lontoo sijoittui listan kymmenenneksi yltäen ensimmäistä kertaa kärkisijoille. Lontoota varmemmin ryöstetyksi tulee edelleen Ateenassa, Prahassa ja Lissabonissa.

Etenkin Espanjan eri lomakohteet ovat hyvin edustettuina listan kymmenen kärjessä. Kymppikerhosta löytyvät Barcelonan lisäksi niin Madrid, Teneriffa kuin Costa Bravakin.

TripAdvisor-sivuston Emma O'Boyle vakuuttaa Guardian-uutissivustolla, että turistien ei tarvitse listan tulosten vuoksi välttää matkustamista kohteisiin.

- Tulokset ilmaisevat vain, että turistien kannattaa olla huolellisia lomakohteissa, etenkin vilkkailla turistialueilla. Pitämällä hyvää huolta tavaroistaan matka sujuu mutkitta, O'Boyle sanoo.

Perusvinkkejä matkalla ollessa ovat, että käteistä ei pidä kantaa suuria määriä mukana, ja laukku kannattaa hivuttaa vatsan puolelle. Lentolipuista ja passista on eritoten pidettävä hyvää huolta.

Onko sinulla kokemuksia taskuvarkauksista lomakohteissa? Kirjoita kokemuksistasi kommenttiosioon tai MTV3 uutisten Facebook-sivuille!

(MTV3)

Lue myös:

Lue alkuperäinen juttu: Guardian

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.