Mainos

Taskuvarasliigan saalis jo 60 000 euroa - näitkö näitä miehiä?

Poliisi etsii Etelä-Suomen alueella toimivaa ammattimaista taskuvarasliigaa. Itä-Euroopasta peräisin olevat neljä miestä ovat keränneet jo yli 60 000 euron saaliin.

Miehet ovat seuranneet pääsääntöisesti iäkkäitä ihmisiä pankkiautomaateilla ja saaneet tietoonsa näin korttien tunnusluvut. Tämän jälkeen he ovat seuranneet uhreja kauppoihin, missä he ovat anastaneet lompakot.

Kaupasta poistumisen jälkeen miehet ovat tyhjentäneet tileillä olleet varat.

Poliisin mukaan on mahdollista, että juttuja tulee kuvien myötä ilmi vielä lisää.

Nelikon tapana on ollut se, että yksi puhuttaa iäkästä uhria, toinen vie lompakon ja kaksi muuta estävät ulkopuolisia näkemästä tapahtumaa. Poliisi kehottaa menemään lähelle, mikäli havaitsee tällaisen tilanteen, sillä todennäköisesti lompakko jää tuolloin varastamatta ja varkaat jatkavat matkaansa.

Miehet ovat olleet Tampereen lisäksi ainakin Hyvinkäällä, Hollolassa, Raisiossa, Raumalla, Hämeenlinnassa, Orimattilassa, Joensuussa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Kemiössä, Laitilassa, Eurassa, Lohjalla, Pietarsaaressa, Iisalmessa ja Vihdissä.

Juttuja tutkitaan keskitetysti Tampereen poliisissa. Mikäli henkilöistä saadaan havaintoja, pyydetään tästä ilmoittamaan hätänumeroon 112. Vihjeitä henkilöistä tai heidän olinpaikoistaan voi ilmoittaa numeroon 07187 45582 ja Tampereen poliisipäivystykseen 07187 45800 tai rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.