Mainos

Taskuvarasliigan päätekijäksi epäilty kiinni Helsingissä — ryöstösaalis jo Romaniassa

Helsingissä poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön, jota epäillään Romaniasta Suomeen saapuneen taskuvarasliigan päätekijäksi.

Kiinniotto liittyy tänä kesänä Helsingin ydinkeskustan ravintoiloissa tapahtuneisiin lompakkovarkauksiin sekä maksuvälinepetoksiin.Poliisin tiedossa on tällä hetkellä kymmenen varkautta ja maksuvälinepetosta.

Ravintoloissa tehdyt varkaudet on suoritettu pääasiassa siten, että liigan jäsenet ovat maksutapahtumien yhteydessä urkkineet selville maksukorttien tunnusluvut.

Myöhemmin varkaat ovat vieneet asiakkaiden lompakot kortteineen. Tämän jälkeen yksi varkaista on siirtynyt pankkiautomaatille ja tyhjentänyt uhrien tilit.

Varkaiden saaliiksi on päätynyt lähes 20 000 euroa. Liigan jäsenten tiedetään lähettäneen osan saaliistaan Romaniaan, suurin kertalähetys on ollut 9000 euroa.

Poliisi on ottanut kiinni yhden liigan päätekijöiksi epäilemistään henkilöistä. Hänet on vangittu tänään Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä.

Muiden liigan jäsenten henkilötiedot ovat poliisin tiedossa ja heidät on etsintäkuulutettu. Poliisi epäilee kuitenkin näiden poistuneen maasta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.