Tarkka rajaus vaatii harjoitusta

Meikkitaiteilija Riia Koivisto loihti joulukuun muuttujalle, Maija Tiensuulle, kauniin silmämeikin ja opasti, miten tehdään siistit rajaukset.

Espoolainen Maija Tiensuu sai käteviä vinkkejä ylärajausten tekoon samalla, kun meikkitaiteilija Riia Koivisto teki hänelle silmämeikkiä. Maijan silmiin tehtiin sisänurkasta kapeat ja ulkonurkkaa kohden hieman levenevät rajaukset, joiden tekoon Riia käytti tussimaista rajauskynää. Rajauksen voi halutessaan vetää kissamaisesti hieman silmän ulkonurkan yli.

– Rajaus kannattaa tehdä pienillä vedoilla edestakaisin. Rajausta ei ole tarkoitus saada tehtyä yhdellä vedolla, sillä se harvoin onnistuu, Riia kertoi.

– Kun itse tekee rajausta, kannattaa katsoa alas ja pitää peiliä alhaalla. Rajauksen teko on vaikeaa, jos toinen silmä on kiinni.

Siistit rajaukset silmiin

Riia teki Maijan rajaukset Liquid Eye Liner -kynällä, jonka pehmeä levitin piirtää tarkan rajauksen. Liquid Eye Liner on pitkäkestoinen, nestemäinen rajausväri, jolla saa helposti piirrettyä niin ohuen kuin paksummankin rajauksen.

MTV3/Helmi

Kuva: Tommi Penttinen

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja