Tarkka-ampujalla jo kahdeksas uhri Washintonissa

Tuntematon tarkka-ampuja jatkaa kauhun levittämistä Washintonin lähialueella. Ampujan uhriksi on joutunut jo kahdeksan ihmistä.

Yhdysvaltain pääkaupunkialueella on tapahtunut viiden päivän sisään jo kahdeksas vakava ampumavälikohtaus. Tällä kertaa tarkka-ampujan uhriksi joutui 13-vuotias poika koulunsa pihalla. Poliisi ei ole pystynyt vieläkään jäljittämään ammuskelijaa.

Washingtonia ympäröivissä piirikunnissa lapset pysyttelevät välitunneilla visusti sisällä - helikopterit lentävät alueen yläpuolella ja poliisit ratsaavat autoja tiesuluissa.

Jo kuusi ihmistä on kuollut muutaman päivän sisällä - tankatessaan autoa, leikatessaan nurmea, kantaessaan ostoskasseja. Tapot on tehty päivänvalossa ja julkisilla paikoilla, mutta tarkka-ampujaa ei ole saatu kiinni, koska luodit tulevat kaukaa ja järeästä kivääristä.

Muutama tunti sitten ne osuivat 13-vuotiaaseen poikaan koulun pihalla. Hän on hengissä, mutta kriittisessä tilassa.

Ainakin viidessä tapauksessa ampuja on käyttänyt samaa kivääriä - ampujasta tiedetään toistaiseksi varmuudella vain, että hänen on täytynyt saada asekoulutusta ja hän tuntee alueen hyvin, koska pystyy pakenemaan tapahtumapaikalta.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 07.10.2002).

Lue myös:

    Uusimmat