Mainos

Tarjoilijat: Madeleinen vanhemmat valehtelevat

Madeleinen katoamisiltana Kate ja Gerry McCannille tarjoilleet tapas-ravintolat työntekijät kertovat, ettei kumpikaan vanhemmista lähtenyt pois ravintolasta kesken illallisen.

Portugalissa toukokuussa kadonneen Madeleine McCannin vanhemmat valehtelevat portugalilaistarjoilijoiden mukaan. Madeleinen katoamisiltana, maaliskuun kolmantena päivänä työvuorossa olleet tapas-ravintolan työntekijät ovat Aftonbladet-lehden mukaan kertoneet poliisille, että Kate ja Gerry McCann eivät poistuneet ravintolasta koko illan aikana.

Vanhemmat ovat puolestaan sanoneet illastaneensa katoamisiltana ystäväpariskunnan kanssa hotellin läheisyydessä sijatsevassa ravintolassa ja käyneensä vuoron perään tarkastamassa hotellihuoneessa nukkuvia lapsiaan.

Portugalin poliisi uskoo, että Kate McCann surmasi Madeleinen vahingossa liian suurella määrällä unilääkkeitä. Sen jälkeen poliisi uskoo vanhempien yhteistoimin hävittäneen Madeleinen ruumiin.

Kate ja Gerry McCann ovat koko ajan kieltäneet syyllisyytensä. He ovat myös ilmoittaneet olevansa halukkaita palaamaan takaisin Portugaliin. Eilen pariskunta palkkasi yksityisen turvallisuusyrityksen etsimään Madeleinea.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.