Mainos

Tarjoilija löysi tonnin ja palautti sen väärälle ihmiselle – lopputulos oli todellinen yllätys

Yhdysvalloissa ravintolasta löytyneestä tuhannesta dollarista sai alkunsa melkoinen jouluyllätys. 

Tarjoilija Samantha Knight löysi työpaikaltaan ravintolasta tuhat dollaria seteleinä eräältä tuolilta. Knight palautti rahat miehelle, jolta kuvitteli rahatukon pudonneen. Tapauksesta kertoo muun muassa CNN.

Myöhemmin kuitenkin paljastui, että Knight oli palauttanut rahat väärälle miehelle. Erheen paljastuttua Knight kertoi olleensa kauhuissaan.

– Toivoin, että olisin vain pitänyt rahat ja odottanut, että joku soittaa niiden perään. Mutta luulin antavani ne oikealle miehelle.

Viisi päivää rahojen luovuttamisen jälkeen Knight koki kuitenkin melkoisen yllätyksen. Mies, jolle Knight oli erehdyksessä antanut rahat, saapui palauttamaan ne tarjoilijalle.

Mies kertoi luulleensa vahingossa rahoja omikseen, koska hänellä oli ollut mukana paljon rahaa jouluostoksia varten. Mies totesi tajunneensa virheensä löytäessään myöhemmin omat rahansa.

Rahat ottanut mies maksoi Knightille 100 euroa hyvityksenä aiheuttamastaan hämmenyksestä. Isompi yllätys seurasi kuitenkin rahojen oikealta omistajalta, jolle Knight yritti palauttaa rahoja.

Chuck Behm, jolle hukatut tuhat dollaria oikeasti kuuluivat, totesi antavansa hukkaamansa rahat Knightille kiitoksena tämän rehellisyydestä.

– Olin häkeltynyt. Itkin aiemmin. Soitin äidilleni ja sanoin, etten voi uskoa sitä. Soitin myös tälle miehelle ja kysyin, että onko hän aivan varma asiasta.

 Raskaana oleva Knight kertoo, että lahjoitetut rahat tulivat tarpeeseen.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.