Tarja Turunen: Tulen olemaan tiukka äiti

Laulaja viettää ensimmäistä äitienpäiväänsä kiertueella. Toinen juhlapäivä on edessä syksyllä Argentiinassa.

Tarja Turunen on saanut nauttia äitinä olosta Naomi-tytölle yhdeksän kuukauden ajan. Laulaja viettää ensimmäistä äitienpäiväänsä Puolassa.

– Äitienpäivä kuluu täällä kiertueella. Minullahan on mahdollisuus juhlia kahdesti, sillä Argentiinassa äitienpäivä on syyskuussa, Tarja kertoo MTV3.fille.

Yhdeksän kuukauden ikäisen Naomi-tytön äiti on saanut kehuja argentiinalaiselta Marcelo-mieheltään.

– En tiedä, osaanko sanoa minkälainen äiti olen. Ainakin olen huolta kantava ja vastuuta kantava äiti. Marcelon mielestä olen maailman paras äiti, olen saanut paljon kiitosta häneltä. Uskoisin, että tulen olemaan tiukka äiti Naomille, Turunen pohtii.

Tarja Turunen kiertää maailmaan perheensä kanssa. Naomi-pienokaisen hoitaminen sujuu yhteistuumin, mutta kiertueella Marcelo viettää enemmän aikaa tytön kanssa.

– Haluan olla lapselle tukena. Hänellä on tietysti vapaus valita, että mitä hän haluaa tehdä tulevaisuudessa. Valinta on hänen itsensä, vaikka hän onkin paljon musiikin kanssa tekemisissä, Tarja miettii.

Tarjan mukaan Turunen-Cabulin perheessä ei ainakaan toistaiseksi ole lisää lapsia tilauksessa.

– Ei voi sanoa ei koskaan, sillä sehän olisi ihana asia. Kaksi lasta tässä tilanteessa olisi aika epätodellista. Kahden lapsen kanssa keikoilla kiertäminen olisi jo vaikeampaa, Tarja sano.

(MTV3 – SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja