Tarja Turunen kiertueella lapsen kanssa: Oma jaksaminen jännitti

Eurooppaa kiertävä laulajatar on onnistunut yhdistämään työn ja äitiyden. Kiertueella ovat mukana 9-kuukautinen Naomi-tytär ja Tarjan mies Marcelo, joka hoitaa pienokaista Tarjan ollessa lavalla.

Viime syksynä esikoisensa synnyttänyt laulaja Tarja Turunen kertoo MTV3.fille jännittäneensä kiertueelle lähtemistä pienen vauvan kanssa.

– Oma jaksamiseni jännitti, mutta kaikki on mennyt hyvin. Naomi on nukkunut yöt hyvin, joten olemme päässeet helpolla. Hän herää yleensä kerran yössä. Jos uni ei tule iltaisin, niin isi ottaa tytön kantolaukkuun ja kymmenessä minuutissa hän on unessa. Marcelo hoitaa Naomia enemmän kiertueella ja minä taas kotona, Turunen kertoo.

Nightwishin riveistä tutuksi tullut laulaja julkaisee elokuussa uuden rocklevyn, joka vie hänet keikoille ympäri maailmaa. Tiiviistä työtahdista huolimatta Tarja ehtii nauttia ajasta tyttärensä kanssa.

– Vauva-arki on mahtavaa. Naomi on mielettömän ihana enkeli, Turunen ihastelee yhdeksän kuukauden ikäistä tytärtään.

Parhaillaan Eurooppaa kiertävä Tarja Turunen on onnistunut yhdistämään keikkailun ja perhe-elämän.

– Naomin kanssa on helppo matkustaa. Kunhan hän pysyy terveenä, niin kaikki on hyvin.

Turunen saapuu Suomeen toukokuun 22. päivä, jolloin hän konsertoi Helsingin Musiikkitalossa yhdessä hard rock -rumpali Mike Terranan kanssa.

(MTV3 – SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja