Mainos

Tarja Halonen Tampereen Keskustorilla

Poskipäitä ja varpaita koetellut 12 asteen pakkanen otti vastaan Tampereen Keskustorille kerääntyneet Tarja Halosen kannattajat illalla.

Halonen, Tarja

Kylmyydestä huolimatta paikalle saapui liki kolmituhatpäinen joukko osoittamaan tukeaan presidenttiehdokkaalleen.

Kansalaistapahtuman juontaja, Tampereen Työväen Teatterin johtaja Esko Roine kehotti aluksi yleisöä pitämään itsensä lämpimänä kuuman mehun ja hyppimisen avulla.

Kylmyys oli hyydyttää myös laulaja Pepe Willbergin säestäjänä toimineen kitaristi Seppo Tynin sormet.

-Nyt on siirryttävä balladilinjalle, totesi Willberg Rööperiin -kappaleen jälkeen, vaikka oli luvannut alkuun pari vauhdikkaampaa laulua.

Itse presidenttiehdokas nousi mikrofonin ääreen Nääsboys-kvartetin laulettua Orpopojan valssin. Halonen korosti lyhyessä puheessaan yhteisvastuuta heikommassa asemassa olevista kansalaisista.

-Suomi on pieni maa ja pärjää vain laadulla. Siksi jokaisesta on pidettävä huolta ja annettava esimerkiksi opiskelumahdollisuudet kaikille, Halonen painotti. Hänen mukaansa kansaa on yritetty jakaa viime aikoina kahtia.

-Presidentiksi valitaan kuitenkin yksi henkilö ja minä haluan tulla koko kansan presidentiksi, Halonen sanoi ja kirvoitti tällä yleisöltä aplodit.

Puheensa jälkeen Halonen jakoi lavan vieressä nimikirjoituksia samalla, kun Pepe Willberg esitti taustalla laulua Saat miehen kyyneliin.
(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.