Tarinan takaa – suoraan kohteesta

Kanadalainen matkailuohjelma Matkakertomuksia seuraa kahden toimittajan ja valokuvaajan Robin Esrockin ja Julia Dimonin reissuja maailmalla.

Robin ja Julia kirjoittavat työkseen matkailusta tunnettuihin sanoma- ja aikakausilehtiin. Omassa matkailuohjelmassaan he esittelevät mitä erikoisimpia nähtävyyksiä maailman eri kolkista, työskennellen samalla jatkuvan aikaerorasituksen ja paineen alla toimituksellisten deadlinejensa kanssa.

Tarkoituksenaan parivaljakolla on etsiä uusia kiinnostavia kohteita ja omaperäisiä näkökulmia maailman turistikohteisiin ja löytää matkan varrelta tarinoita, jotka inspiroivat television katsojia samalla kun myyvät juttuina lehtien sivuillakin. Kaksikko haluaa ohjelman myötä myös näyttää katsojille mitä yhden matkustuksesta kertovan lehtiartikkelin eteen on todellisuudessa kohteessa tehtävä.

Matkakertomuksia seuraa näiden kahden huipputoimittajan arkea kaksikon matkustaessa ympäri maailmaa 24 eri maassa, kuudella mantereella. Tiistaina 8.3.2011 nähtävässä jaksossa toimittajakaksikko vierailee Suomessa, jossa heidät viedään muun muassa saunomaan ja uimaan.

AVA

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja