Tarantinon uusin jakaa mielipiteet

Pulp Fictionin ohjaaja Quentin Tarantino on kuuden vuoden tauon jälkeen tehnyt uuden elokuvan, Kill Billin. Ohjaaja itse pitää elokuvaansa kunnianosoituksena nuoruutensa itsepuolustuselokuville ja omana käsityksenään "tyttöenergiasta". Elokuvan pääosassa on Uma Thurman, joka esittää petettyä salamurhaajaa. Hän herää neljän vuoden koomasta kostaakseen salamurhaajajoukolle, joka järjesti verilöylyn hänen häissään.

Kill Bill, jossa perinteinen kung fu -elokuvien verenvuodatus menee välillä parodian puolelle, on jakanut kriitikoiden mielipiteet. Business Weekin arvostelijan mielestä elokuvassa "lentää enemmän irronneita käsiä ja jalkoja kuin Hollywood-elokuvissa yleensä vuoden aikana". Hollywood Reporterin toimittaja puolestaan ylistää elokuvaa todella katsomisen arvoiseksi sen taistelukohtauksien vuoksi.

Tarantino itse pitää Kill Billiä "tyttöenergiaa" sisältävänä elokuvana. Hän haluaisi teinityttöjenkin näkevän elokuvan. Mutta Kill Bill on jo luokiteltu kielletyksi alle 17-vuotiailta, joten nuoret tytöt eivät pääse katsomaan sitä.

Elokuvan jatko-osa Kill Bill: Volume 2 tulee ensi-iltaan helmikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat