Tarantinon CSI-jakso nähdään Suomessa ensi keväänä

Quentin Tarantinon ohjaama CSI-rikossarjan viidennen näytäntökauden päätösjakso nähdään Suomessa ensi keväänä. Neljännen tuotantokauden jaksojen esittäminen on Suomessa päättynyt ja viidennen kauden jaksojen esittäminen alkaa ensi syksynä.

- Tarantinon ohjaaman päätösjakson tarkkaa ajankohtaa ei vielä pysty arvioimaan, sillä viidennen tuotantokauden jaksojen aloituspäivää ei ole vielä päätetty. Mutta jossain vaiheessa kevättä se esitetään, sanoo Maikkarin ohjelmatiedottaja Nina Palmroos.

CSI-sarjaa tuottava Atlantis Alliance Communications kertoi perjantaina, että Tarantino aloitti keskiviikkona päätösjakson kuvaukset Los Angelesissa. Osittain myös Las Vegasissa kuvattava jakso nähdään Yhdysvalloissa ja Kanadassa 19. toukokuuta.

CSI:n tuottajien mukaan Tarantino innostui rikossarjasta heti sen ensimmäisiä jaksoja nähtyään. Hänen ohjaamassaan jaksossa on luvassa normaalia enemmän toimintaa ja vaaratilanteita, tuottajat kertovat. Tarantinon kehittelemässä tarinassa yksi CSI:n tutkimusryhmästä joutuu vakavaan hengenvaaraan.

- Tarantinon ohjaama jakso on enemmän trillerimäinen kuin mitä normaalisti teemme, tuottaja Naren Shankar luonnehtii.

Muun muassa Kill Bill -elokuvistaan tunnettu Tarantino ei ole ensi kertaa televisiosarjan ohjaajan pallilla, sillä vuonna 1995 hän ohjasi yhden jakson Teho-osasto-sarjaan. Lisäksi hän on esiintynyt näyttelijänä Alias-sarjassa vuosina 2002 ja 2004.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat