Tarantino vertaa hampurilaisia hyvään seksiin

Elokuvaohjaaja Quentin Tarantinon mielestä juustohampurilaisen syöminen on yhtä kivaa kuin seksi. Leffaguru hehkutti suosikkihampurilaisiaan brittiläisen FHM-lehden haastattelussa.

Mies veristen Kill Bill ja Pulp Fiction -elokuvien takaa, ohjaaja Quentin Tarantino, rakastaa kunnon hampurilaisia. Tarantinon mukaan tuplajuustohampurilaiset hänen suosikkipikaruokapaikassaan ovat orgastisen hyviä.

- Tupla-tuplajuustohampurilainen on yksi suurista ruokaelämyksistä. Se on kuin tuhmaa seksiä. Bruce Willis on jopa myöntänyt, ettei hän syö enää roskaruokaa, paitsi In-N-Out Burger -ravintolassa, Tarantino ylistää.

Samaisessa haastattelussa Tarantino paljasti melkein tapattaneensa näyttelijä Zoe Bellin uusimman elokuvansa kuvauksissa.

- Voin rehellisesti sanoa, että en ole koskaan ollut niin lähellä naisen tappamista, kuin silloin kun laitoin Zoe Bellin auton konepellille Death Proof -leffassa. En ole tainnut melkein tappaa ketään miestä, mutta olen kyllä saattanut ihmisiä kauheaan kuntoon ja melkein sairaalaan, ohjaaja tunnustaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat