Mainos

Tarantino: Piratismiin ei ratkaisua

Yhdysvaltalaisohjaaja Quentin Tarantino sanoo, ettei kasvavaan elokuvapiratismiin ole yksinkertaista ja nopeaa ratkaisua. Hän kuitenkin väittää, että elokuvaharrastajat käyvät elokuvateattereissa piratismista huolimatta.

- En todellakaan tiedä, mitä voisi tehdä. Ihmiset yrittävät. Työskentelemme lujasti estääksemme sen, mutta ensi-iltapäivänä se on jo turhaa.

- Jos ihmiset ostavat uuden elokuvani Kill Billin kaduilta, he ostavat sen vain muistoksi. Jos he todella haluavat nähdä sen, he menevät teatteriin.

Kiinan hallitus on silloin tällöin yrittänyt pysäyttää maan hillitsemätöntä piratismia, mutta se on yhä suuri ongelma. Kopioita musiikista, elokuvista ja tietokoneohjelmista myydään avoimesti ja laajasti ilman rangaistuksia. Tarantino vitsailee Kiinan piratismista ja sen vaikutuksista Kill Billin myyntiin:

- Emme ole saaneet sille vielä julkaisulupaa Kiinassa, joten nyt kiinalaisetkin voivat katsoa sen. Omituisella tavalla tämä sopii.

Kill Bill Vol. 1 on tuottanut Pohjois-Amerikassa noin 60 miljoonaa dollaria. Kill Bill Vol. 2 tulee teattereihin ensi vuonna. Kun Tarantinolta kysytään hänen seuraavasta projektistaan, hän kertoo laatineensa neljä käsikirjoitusta kuuden vuoden ohjaustaukonsa aikana. Käsikirjoitusten joukossa on kaksi erillistä toiseen maailmansotaan sijoittuvaa tarinaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja