Tarantino meni naimisiin ja kiukutteli lentokoneessa?

Verisiä kulttielokuvia ohjaava Quentin Tarantino aiheutti hieman hämmästystä lentäessään viime viikolla Filippiineiltä. Selkänsä reissussa loukannut mestariohjaaja sai lentoemännän itkemään, koska hän ei suostunut istumaan omalla paikallaan.

Ohjaaja Quentin Tarantinon Manillan-matka ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Cinemanila -elokuvajuhlilla vieraillut ohjaaja hämmensi kotimatkallaan lentohenkilökuntaa kiukuttelemalla. Näyttelijä Tiffany Limosin kanssa matkustanut Tarantino olisi halunnut istua melkeinpä missä vain, paitsi omalla paikallaan.

- Tiffany työnsi Quentinia pyörätuolissa. Ilmeisesti Tarantino oli loukannut selkänsä niin pahasti, ettei hän pystynyt kävelemään. Hän sai yhden lentoemännän itkemään, koska hän ei halunnut istua ykkösluokanpaikallaan. Hän halusi istua lattialla tai lentohenkilökunnan penkeillä, silminnäkijä kuvaili New York Post -lehdelle.

Ohjaajan kanssa samaan lentokoneeseen sattunut henkilö kertoi riidan ratkenneen vasta kun bisnesluokassa istunut filippiiniläinen poliitikko puuttui asiaa.

Vielä kiinnostavampaa on, että silminnäkijän mukaan Tarantino kertoi Tiffany Limosille "kuinka paljon hän rakastaa tätä". Ohjaajan kerrotaan puhutelleen näyttelijää lennolla sanalla "vaimo".

Tarantinon ja Limosin edustajat eivät ole kommentoineet tapausta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat