Tappelunujakoita, vilauttelua ja kosinta − karaokebaareissa sattuu ja tapahtuu!

Karaoke on koko kansa huvia, joka kuumentaa toisinaan myös tunteita, kuten näistä tarinoita käy ilmi. Lue, mitä kaikkea karaokebaareissa on tapahtunut.

Kohtalokas kappalevalinta

Väärä kappalevalinta voi koitua karaokessa kohtalokkaaksi, kuten tämä tarina todistaa. Seattlelainen mies tulkitsi lähiöbaarissaan kaikessa rauhassa Coldplay-yhtyeen Yellow-biisiä, kun esitys keskeytyi arvaamatta.

Lavalle hyppäsi yleisön seasta 21-vuotias nainen, joka ilmoitti kovaan ääneen, että laulanta on ala-arvoista. Samalla nainen työnsi ja mottasi laulajaparkaa hiljentääkseen tämän.

− Tarvittiin kolme tai neljä ihmistä pitämään naista paikoillaan, baarimikko Robert Willmette kuvaili tilannetta.

Naisen onnistui käydä kahdesti myös paikalle saapuneen virkavallan kimppuun ennen kuin hänet saatiin käsirautoihin. Poliisi joutui välikohtauksen myötä paikkauttamaan haavojaan.

Baarimikon mukaan nainen oli nauttinut ainoastaan yhden shotin ennen hyökkäystä.

Naiset tukkanuottasilla

Kuuden naisen joukko kävi karaokelaulajan kimppuun Stamfordissa, Connnecticutin osavaltiossa. Kahakka sai alkunsa, kun 25-vuotias Leidy Alcantara esitti kolumbialaisen hittiartisti Juanesin kappaletta.

Poliisin mukaan kuusi naista yleisön seasta ryhtyi alkuun kommentoimaan halventavasti Alcantaran laulutaitoa, tai pikemminkin sen puutetta. Pian tilanne kävi fyysiseksi, kun naisjoukko yltyi tönimään ja potkimaan esiintyjää sekä vetämään tätä hiuksista.

Alcantara sai rytäkässä lukuisia mustelmia. Hän joutui käymään myös sairaalassa lohjenneen hampaan vuoksi. Rähinäjoukko, joista neljä oli 19-vuotiaita ja kaksi 20-vuotiaita, sai toiminnastaan syytteet.

Epäonnistunut kosinta

Nuori mies veti tunteella romanttista rakkauslaulua yleisön seassa istuneelle tyttöystävälleen. Nuorukainen tulkitsi kappaletta nenä kiinni tv-ruudussa, jotta sanat menivät varmasti oikein. Tyttöystävä oli silminnähden mielissään tilanteesta.

Esityksen päätteeksi nuorukainen ei kuitenkaan astunut lavalta pois, vaan jäi viivyttelemään korokkeelle mikrofoni kädessään. Yhtäkkiä hän alkoi puhua − ensin kehumalla tyttöystäväänsä ja perään esittämällä tälle julkisen kosinnan yleisön edessä.

Romanttinen lataus päättyi tässä kohtaa. Tyttöystävä nolostui tilanteesta pahan kerran ja kirjaimellisesti syöksyi ulos karaokebaarista itkua pidätellen.

Karaokemestarien kaksinkamppailu

Tilanne voi äityä kuumottavaksi, kun samaan tilaan laitetaan intohimoisia karaokelaulajia, joista jokainen haluaa vetää illan parhaan esityksen nimiinsä. Kaksi nuorta, erityisesti Neil Diamondia rakastavaa karaokefanaatikkoa tiedosti keskinäisen jännitteensä ja yritti parhaansa mukaan vältellä toisiaan lähiseudun karaokebaareissa.

Eräänä viikonloppuna miehet kuitenkin osuivat samaan baariin. Kaiken lisäksi kumpikin halusi esittää saman kappaleen.

Karaokeisäntä ehdotti kompromissina kappaleen vetämistä duettona. Kilpalaulajia idea ei lämmittänyt: kaksikko päätti ratkaista ongelman nyrkkitappelulla.

Hevoset karkaavat!

Pahaa-aavistamaton mies esitti antaumuksella karaokekappalettaan eikä huomannut, että hän seisoi lavalla housujen vetoketju apposen auki. Yleisö ei pystynyt pidättelemään nauruaan alushousujaan tahattomasti vilauttelevan esiintyjän edessä.

Lopulta miesparka aavisti, ettei kaikki ollut kohdallaan. Hän vilkaisi alas ja tajusi tilanteen.

Mutta mitä vilauttelija teki keksittyään asian laidan? Sen sijaan että hän olisi vetäissyt vetoketjun nopeasti paikalleen, hän asetti mikrofonin etumuksensa peitoksi ja laulaa hoilotti kappaleen loppuun.

Kuvat: Colourbox.com

Lähteet: www.coolestkaraoke.com, www.thesmokinggun.com, http://karaokemachineguide.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja