Tapparan kaataja ja neljä muuta nuorta sopimukseen – SaiPa kiinnitti nipun lupauksiaan

Jääkiekkoliigan SaiPa solmi jatkosopimuksia joukkueen nuoriso-osastoon lukeutuvien Matias Mäntykiven, Veikko Loimarannan, Valtteri Ojantakasen, Juho Markkasen sekä Severi Auvisen kanssa.

Laitahyökkääjä Mäntykiven, 18, sopimuksesta SaiPa käytti ensi kauden option. Mäntykivi on pelannut tällä kaudella 37 liigaottelua tehoin 3+2=5. Mestis-joukkue Ketterässä hän on pelannut kauden aikana kahdeksan ottelua pistein 0+7.

Jokereista täksi kaudeksi Lappeenrantaan siirtynyt Loimaranta, 19, on ollut tällä kaudella vireessä SaiPan A-nuorten joukkueessa, jossa keskushyökkääjä on tykittänyt 37 ottelussa tehot 18+24=42. SM-liigaa hän on pelannut kauden aikana 21 ottelua tehoin 3+1. Hän iski viime torstaina kaksi maalia 2-1-voitossa Tapparaa vastaan. Loimarannan sopimus on mallia 2+1 kautta.

Laituri Ojantakasen, 19, kanssa SaiPa sorvasi kahden kauden jatkon. Ojantakanen saapui Loimarannan tavoin täksi kaudeksi SaiPaan Jokereista ja on tehnyt A-nuorissa tällä kaudella tehot 25+13=38.

Toisen polven maalivahti Markkanen, 17, jatkaa SaiPassa kolme seuraavaa kautta. Markkanen on pelannut tällä kaudella Ketterässä kaksi ottelua, jotka hän on myös voittanut. Torjuntaprosentti Mestis-otteluista on 96,3. Markkanen on ex-NHL-maalivahti Jussi Markkasen poika.

Maalivahti Auvisen kanssa SaiPa käytti yhden jatkokauden option.

Lue myös:

    Uusimmat