Tapani Kansa fanittaa Amy Winehousea

Koko kansan laulajasuosikkiin Tapani Kansaan vetoaa sielukas ääni ja erikoinen persoona. Kansa on nimittäin paljastunut suureksi Amy Winehouse -diggariksi.

Juhlakonserttikiertueensa kynnyksellä MTV:n Huomenta Suomen haastattelussa ollut Tapani Kansa on onnistunut koskettamaan musiikillaan vuosikymmenten aikana useita sukupolvia. Sukupolvien väliset kuilut kuroutuvat umpeen myös miehen laulajaidoleita udeltaessa, sillä Kansa paljastui varsinaiseksi Amy Winehouse -diggariksi. Kansa sanoikin, että artistin ei pitäisi ikinä vanhentua henkisesti - maailmalta kun tulee jatkuvasti uutta musiikkia, johon pitää tutustua.

- Mä tykkään hirveästi Amy Winehousesta. Amylla on hyvin sielukas, vahva ja täyteläinen ääni, Kansa kuvaili suosikkiaan.

Vaikka Winehousea voisi tempaustensa perusteella kuvailla melkoisen katastrofiherkäksi tapaukseksi, on soulnaisen erikoinen persoona saanut Kansan sydämen sykkimään erityisen kiivaaseen tahtiin.

- Amy osaa selvästi nauraa itselleen ja elämälleen. Samalla hänestä kuitenkin tulee esiin valtava karisma ja sellainen seksikkyys, joka laittaa tämänkin ikäisen miehen tutisemaan, Kansa naurahtaa.

Laulajasuosikilla on viikonloppuna aihetta juhlaan, sillä miehen 40 vuotta huipulla! -juhlakonserttikiertue starttaa lauantaina Helsingin Hartwall Areenalta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat