Tapailevatko prinssi Harry ja Emma Watson? Näin näyttelijä kuittaa huhut

Harry Potter -tähti kommentoi Twitterissä väitettä, jonka mukaan hänellä olisi romanssi prinssi Harryn kanssa.

Eri mediat ovat kirjoittaneet pari päivää siitä, että näyttelijä Emma Watsonin ja Iso-Britannian prinssi Harryn huhutaan tapailevan toisiaan.

Huhut lähtivät liikkeelle, kun australialainen Woman's Day -lehti kirjoitti heidän käyneen useilla treffeillä. Muun muassa Hello Magazine nosti lehden väitteen esille.

Harry Potter -elokuvissa Hermionea näytellyt 24-vuotias Emma Watson otti romanssipuheisiin kantaa Twitter-tilillään sunnuntaina.

Hän katkaisi epäsuorasti huhulta siivet muistuttamalla topakasti ihmisiä siitä, ettei kaikkea, mitä mediassa kirjoitetaan, tule uskoa.

Watson on aiemmin kertonut, ettei tapaile julkkismiehiä. Päätös ei ole ollut aivan helppo, sillä Watsonin mukaan kuuluisan näyttelijän ja tavallisen miehen suhteessa on omat haasteensa.

– Se ei ole ollenkaan reilua, että yhtäkkiä kaikki heidän elämänsä intiimit yksityiskohdat ovat julkisia minun takiani. Toivoisin pystyväni suojelemaan heitä.

Watson tapaili viimeksi rugbynpelaaja Matt Janneyta. Pari erosi viime vuoden lopulla.

Prinssi Harry puolestaan seurusteli aiemmin brittiläisen tanssijan Cressida Bonasin kanssa. Parin on-off-suhde jatkui kaikkiaan pari vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat