Tapaa huulipunaviidakon valtiattaret

Menestyvät uranaiset Nico, Wendy ja Victoria vievät katsojat mukanaan huulipunaviidakon taisteluihin New Yorkiin, missä kaikista haaveista tehdään totta. Sinkkuelämää-käsikirjoittajan hittisarjaa seurataan AVAlla huhtikuusta lähtien.

Kyynärpäiden on syytä olla teräviä silloin, kun kilpaillaan johtotehtävistä elokuva-, lehti- tai muotibisneksessä. Pääosissa nähdään upeat Brooke Shields, Kim Raver ja Lindsay Price.

Naiset ovat edenneet pitkälle kukin omalla alallaan, mutta huipulla pysyminen vaatii päivä päivältä suurempia ponnisteluja ja uhrauksia. Onneksi on kuitenkin ystäviä, jotka lohduttavat ja auttavat niin ura- kuin perhehuolissa.

Lipstick Jungle on lähtöisin Sinkkuelämää-sarjan luojan, Candace Bushnellin kynästä ja heijastelee sekin menestyvien nykynaisten elämää Manhattanilla.

Kahden tuotantokauden mittaisesta sarjasta nähdään AVAlla molemmat tuotantokaudet, joten Manhattanin naisten seurasta saadaan nauttia syksyyn saakka. Sarjan ovat tuottaneet Oliver Goldstick (Everwood, Ugly Betty), Timothy Busfield (Ilman johtolankaa, West Wing) sekä Candace Bushnell.

Lipstick Jungle AVAlla maanantaisin klo 21 alkaen 11.4.2011.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja