Mainos

Tantsud Tähtedega villitsee Virossa

(MTV3/Antti Halinen/Linda Pukka)

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma on saanut Virossa ennätyssuuren suosion.

Tanssii tähtien kanssa, viroksi Tantsud Tähtedega tekee historiaa, hehkuttaa Viron suurin sanomalehti Postimees. Ohjelma oli hyvin suosittu jo ensikaudellaan, silloin mukana oli mm. kymmenottelun olympiavoittaja Erki Nool, mutta nyt toisella kaudellaan se on lyönyt katsojaennätyksiä. Viime viikon ohjelmaa katsoi peräti 380 000 ihmistä, yli neljäsosa Viron väestöstä ja selvästi enemmän kuin esimerkiksi Euroviisujen loppukilpailua toukokuussa.

Tanssijoina ovat mm.entinen ulkoministeri Kristina Olujand ja Suomessakin hyvin tunnettu kahden vuoden takainen keihäänheiton maailmanmestari Andrus Värnik. Ohjelman suosiota on varmasti nostanut myös se, että mukana on ulkomainen diplomaatti, Ruotsin Viron suurlähettiläs Dag Hartelius.

Hartelius sanoo lehtihaastattelussa ettei Ruotsin ulkoministeriöllä ole ollut mitään osallistumista vastaan. Harteliuksella on 14 -vuotias poika, joka harrastaa kilpatanssia ja jota ulkoministeri on kuljettanut kilpailuissa eri puolella Viroa. Hartelius kertoo pitävänsä tanssia sympaattisena lajina ja todellisena urheiluna. Mailmanmestari Värnik puolestaan on sanonut ja miettävänsä miksi lähti mukaan ja ajatellut parikin kertaa heittää tanssikengät nurkkaan.

Myös toinenkin Suomessa suosittu ohjelma Maajussille morsian - Virossa Maamees otsib naist on saanut rusaasti katsojia Tv 2:ssa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.