Mainos

Tanssitytöt Berlusconista: Yksinäinen ja naurettava käteisautomaatti

Monessa liemessä keitetyn Italian pääministerin ura on nyt vaakalaudalla, sillä hän on menettänyt tärkeimmän poliittisen aseensa.

Silvio Berlusconin karisma ei enää pure. Säkenöivä mahtimies on muuttunut yksinäiseksi, vanhaksi mieheksi.

Italialaiset syyttäjät selvittävät parhaillaan, ostiko Berlusconi, 74, seksiä 17-vuotiaalta marokkolaiselta tanssijattarelta. Oli lopputulos mikä tahansa, italialaisten silmissä pääministerin vetovoima on jo hiipunut.

Berlusconin viehtymys nuoriin naisiin ei ole mitään uutta. Syyttäjien tutkinta-aineisto ja nauhoitetut puhelinkeskustelut maalaavat pääministeristä kuitenkin uudenlaista kuvaa herkkäuskoisena, surkeana miehenä.

Berlusconin seurassa pyörineet showtytöt luonnehtivat pääministeriä ivallisesti. Heidän mukaansa Berlusconi on ruma ja vanha käteisautomaatti.

- Hän on lihavampi kuin ennen, pikemminkin kuollut kuin elävä, kertoo Berlusconin juhliin osallistunut tyttö kaksossiskolleen.

Toinen sanoo olevansa valmis "varastamaan tavaraa" Berlusconin asunnosta, jos pääministerin juhlat käyvät harvalukuisiksi. Sanomalehti Corriere della Seran mukaan lähipiiri huiputtaa Berlusconia usein ja tähtöset tarjoavat hänelle seksiä käteistä vastaan.

- Berlusconista on tullut naurettava, sanoo mediatutkija Klaus Davi.

- Hän näyttää vanhalta hölmöltä, joka on näiden tyttöjen ja heidän sukulaistensa armoilla.

Typeryys oli liikaa

Berlusconi on esimerkki poliitikosta, jonka poliittinen ura nojaa pitkälti imagoon. Hän on pelannut julkisuuspeliä taitavasti ja keplotellut eroon skandaaleista esiintymällä rakastettavana renttuna.

Italialaiset pystyivät vielä nielemään pääministerin uskottomuuden. Typeryyttä he eivät kuitenkaan siedä. Davin mukaan Berlusconi saattaa ensimmäistä kertaa menettää vahvan kannatuksensa naisten keskuudessa.

-He saattoivat painaa villaisella tarinat hänen suhteistaan nuoriin tyttöihin, mutta tällaisen haaremin sulattaminen on paljon vaikeampaa, sanoo Davi.

Kukaan ei ole ottanut vakavasti Berlusconin väitettä, jonka mukaan hänellä olisi vakituinen tyttöystävä.

Berlusconi yrittänee pelastaa tilanteen luomalla itsestään kuvan miehenä, jonka jalomielisyyttä muut ovat käyttäneet hyväkseen. Sekin on kuitenkin kaukana voimahahmosta, jollaiseksi johtaja mieluusti mielletään.

(MTV3 - STT - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.