Tanssitähti Cristal Snow: Mietin askeleita suihkussakin

Viihdyttäjä Cristal Snow antaa tanssikisalle kaikkensa – jopa suihkussa ollessaan.

Cristal Snow on yksi syksyn 2014 Tanssii Tähtien Kanssa -kisan tähtioppilaista. Kia Lehmuskosken valmennuksessa kisaan sukeltava Snow on aloittanut treenailun tarmokkaasti.

– Olemme pitäneet pitkiä, viiden tunnin treenejä viitenä päivänä viikossa, mutta välillä on pakko pitää kunnon paussi. Mielelläni tanssisin vaikka koko ajan, mutta aivot menee muusiksi enkä opi enää uutta, Snow kertoo treenirutiineistaan.

Vaikka treenimäärät ovat jo itsessään hurjia, mies jatkaa opiskelua vielä kotonakin. Isossa asunnossa on tilaa steppailla. Lisäksi Cristal on tehnyt itselleen säännön, joka kertoo miehen omistautumisesta tanssimittelölle.

– Mietin tanssia koko ajan, ei siltä saa rauhaa. Olen tehnyt itselleni säännön, että pyrin noin puolentoista tunnin välein käymään jotain tanssiasioita päässäni läpi.

– Kun pesen itseäni suihkussa, mietin samalla tanssiaskeleita, Snow nauraa.

Näin vahva sitoutuminen on tullut mukaan jo unimaailmaankin. Miehen vauhdikkaat yöt tuovat hupia muillekin tähtitreenaajille.

– Me istutaan joka aamu treenisalilla yhdessä alas kuuntelemaan, millaisen painajaisen olen taas nähnyt. Olen nähnyt esimerkiksi unen, jossa Kia sitoi jalkani ilmastointiteipillä ja käski tanssia. Unessa yritin kamppailla itseäni vapaaksi, ja heräsin aamuviideltä siihen, että olin potkinut kaikki yöhousuni pois ja toinen lahje oli kietoutunut jalkani ympärille, Snow muistelee.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa 14. syyskuuta 2014 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat