Tanssitähti Cristal Snow jätti alkoholin

Tanssitähti Cristal Snow on päättänyt olla tipattomalla koko tanssikisan ajan.

Tähtitanssija Cristal Snow luopui juhlimisesta aloittaessaan treenit Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman parissa. Tanssitähti noudattaa siis tällä hetkellä hipatonta ja tipatonta linjaa elämässään.

– Tiedän, että tanssijatkot ovat legendaarisia! Sunnuntaisin lähetyksen jälkeen käydään hippaamassa, mutta päätin toisin, Cristal valottaa päätöksensä taustoja.

Suoran lähetyksen jälkeen tanssitähti käy usein perheensä kanssa ravintolassa illallisella. Tipattomalle Cristal on saanut inspiraatiota työkaveriltaan NikoLalta.

– On ollut tosi mielenkiintoista seurata itseään, koska aperitiivina maistuisi viski ja illallisen kanssa punaviini, tanssitähti kertoo.

– Päätin tämän linjan, että kaikki aistit toimisivat terävästi koko ajan. En haluaisi tulla sunnuntain hippaamisen jälkeen tanssitreeneihin puolikuntoisena.

Tanssijatkojen väliin jääminen ei harmita Cristalia. Tanssitähti on nimittäin aivan poikki sunnuntain suorien lähetysten jälkeen.

– Kaikki mehut on pois silloin. Adrenaliini pumppaa niin täysillä, että on kova työ saada nukuttua. Olen maanantaina uupunut senkin takia, hän paljastaa.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat