Tanssiopettaja näpäytti Kaj Kunnasta: Käämi oli palaa!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssahteleva Kaj Kunnas sai kipakkaa palautetta opettajaltaan Susa Matsonilta.

Susa Matson ja hänen tähtioppilaansa Kaj Kunnas ovat löytäneet yhteisen sävelen tanssitreeneissä viikkojen kuluessa. Kaj’n mukaan fiilikset menevät vuoristorataa, mutta Susa kehuu suojattiaan.

– Nyt menee hyvin, sillä Kaitsu on pystynyt keskittymään, Susa iloitsee.

– Susa joutui vähän näpäyttämään minua, Kaj myöntää.

Susa muistutti oppilastaan erityisesti keskittymään treeneihin. Aiemmin Kaj oli häärinyt treenisalilla ympäriinsä jutellen muiden tähtiparien kanssa.

– Se oli hyvä keskustelu, ja Kaj otti sen hienosti vastaan. Hän oli niin levoton, ettei keskittymisestä tullut mitään, Susa sanoo.

– Meinasi kyllä napsahtaa! Käämit oli palaa kiinni ihan juuri. Olen yleensä lehmänhermoinen ja lasken vaikka kahteensataan. Sanoin kyllä, että nyt kaivat minusta esiin tyrannia, Susa kertoo nauraen hersyvästi.

Urheilua selostaessa Kaj on saanut tehdä asioita hyvin vapaasti ja omalla tyylillään. Susan treeneissä miehelle tuli yllätyksenä se, ettei hän saanutkaan päättää, mitä tanssitreeneissä tehdään.

– Tulin tännekin takki auki, että päätän miten jalat laitetaan. Että eihän Susa sano miten tämä menee! Sitten tajusin, että minun tyylilläni tekeminen näyttää huonolta. Oli opettavaista saada se oivallus, että nyt pitää nöyrtyä, koska en osaa, Kaj kertoo.

Kaj kertoo nauttineensa tanssitreeneistä huomattavasti enemmän Susan kritiikin jälkeen. Opit ovat myös alkaneet mennä kaaliin aivan eri tavalla.

– Se tuntuu tosi hyvältä. Varsinkin, kun olen 51-vuotias.

Tähtiopettaja Susa Matson on samoilla linjoilla. Tunne yhteen hiileen puhaltamisesta on tärkeä.

– Nyt myös minulla on hyvä olo, kun koin, että sain auktoriteettini takaisin, Susa hymyilee.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat