Mainos

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa nähtiin hurmaava yhteisesitys – kaikki parit esittivät ylimääräisen tanssin!

8:59

Satupotpuri vei tähtiparit taianomaisiin lapsuuden tunnelmiin. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parit saivat mahdollisuuden lisäpisteisiin satupotpurin muodossa. Jokainen pari sai vuorollaan tanssia satuteeman mukaan Saara Aallon laulaessa tuttuja kappaleita. 

Veronica Verho ja Jani Rasimus esittivät leikkisän siivoustanssin Lumikkina ja kääpiönä. Laura Lepistö puolestaan tanssahteli lavalle upeana Maija Poppasena ja sai seurakseen nuohooja Marko Keräsen.  

Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius pyörähtelivät lavalle karmaisevana Punahilkan ja suden kaksikkona. Hauskana yksityiskohtana Strandberg nappasi lopuksi Heleniuksen syliinsä mummoksi naamioituneena. 

Jannika B ja Aleksi Seppänen esittivät suloisen tanssin Ihmemaa Ozin Dorothyna ja variksenpelättinä. Lopuksi merenneito Arieliksi puettu Meeri Koutaniemi pääsi esittelemään uimataitojaan kokonaisen merenelävien tanssiryhmän kanssa Matti Puron esittäessä prinssi Ericiä. 

– Tämähän oli aivan hurmaava kokonaisuus. Kaikki selvisivät aivan loisteliaasti, Jukka Haapalainen hehkutti esityksiä.

Satupotpurista oli jaossa myös ylimääräisiä pisteitä, jotka tuomarit antoivat yhdessä. Veronica ja Jani saivat 8 pistettä, Laura ja Marko saivat 10 pistettä, Christoffer ja Jutta saivat 9 pistettä, Jannika ja Aleksi saivat 10 pistettä ja Meeri ja Matti saivat kahdeksan pistettä esityksillään.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja