Tanssii Tähtien Kanssa: Laura Voutilainen tunnemyrskyssä - kiroilua ja kyyneleitä takahuoneessa

Tangon tahtiin parketilla pyörineet Laura Voutilainen ja Marko Keränen räjäyttivät semifinaali-illan potin. Kaksikko tanssi niin tunteella ja tulisesti, että koko tuomarinelikko räväytti kympit tiskiin - ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tämä toi kyyneleet tanssiparin silmiin.

Lauran ja Markon semifinaalitaival oli yhtä tunteiden myllerrystä. Finaalipaikan napannut pari saapuikin suoran lähetyksen jälkeen haastatteluun varsin sekavanoloisissa tunnelmissa.

– Vielä on ihan pölläytetty olo tästä kaikesta, mitä on tapahtunut, Laura kuvaili olotilaansa.

Ennen kaikkea tanssipari tuntui olevan hämmentynyt siitä, että he raivasivat tiensä Tanssii Tähtien Kanssa -finaaliin. Molemmat myönsivät ehtineensä jo asennoitua kisasta putoamiseen.

– Sitä oli jotenkin orientoitunut siihen, että reppu selkään ja kotiin. Olin jopa miettinyt, että mitä sanon sitten, kun meidät julistetaan pudonneiksi, Marko paljasti semifinaalin ratkettua.

Tunteet nousivat tähtioppilaalle pintaan jo semifinaalilähetyksen alkupuolella. Tanssipari oli ensimmäisenä tanssitussa paso doblessa pulassa sillä kaksikko ei kuullut kunnolla musiikkia, jonka tahdissa tanssivat.

– Paso meni aivan toisin kuin piti. Meidän piti räjäyttää pankki, eikä niin käynyt. Se oli surullista ja siitä se itku alkoi, Laura nyyhkäisi.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaali MTV3-kanavalla su 28.11.2010 klo 19.10

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat