Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailija löysi vaimon netistä

Roman Schatz ja Sanna Schatz menivät naimisiin torstaina maistraatissa.

Kirjailija Roman Schatz ja Sanna Schatz ovat nyt virallisesti aviopari. Pariskunta meni naimisiin Helsingin maistraatissa torstaina puolen päivän aikaan.

– Kyllä, Roman Schatz ottaa Viihdeuutisten onnittelut vastaan.

Häät olivat hänen mukaansa varsin koruttomat.

– Mietimme matkalla takaisin maistraatista, että pitäisikö ostaa vessapaperia, koska matkan varrella on Alepa. Hienojen häiden sijaan harrastamme vähän rankempaa romantiikkaa. Meistä oli erittäin mukavaa mennä naimisiin minimalistisin menoin.

Tuore aviopuoliso työskentelee psykiatrisena sairaanhoitajana. Vaativien työaikojen vuoksi hänellä on yhä oma asunto. Pariskunta aikookin lähteä viettämään sinne hääjuhlia kahdestaan. Pariskunta tapasi toisensa internetin välityksellä kaksi ja puoli vuotta sitten.

– Olemme siis internet-tuttavia. Vaimo tilasi internetistä myös stay-up-sukat häiden kunniaksi. Seuraavaksi herätämme 18-vuotiaan poikani ja sitä vessapaperiakin pitäisi mennä ostamaan. Sitten menemme Sannan entiseen poikamiesboksiin viettämään hääpäiväämme.

Pariskunnan naimisiinmenosta kertoi ensimmäisenä 7 päivää. Roman Schatz kilpaili MTV3:n Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa vuonna 2007

– Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun aikoina emme tienneet silloisen kumppanini kanssa, että olemmeko, vai emme. Se suhde veteli viimeisiään, Shatz toteaa ja kertoo olevansa suorastaan äimänkäkenä, että hänen naimisiinmenonsa vielä kiinnostaa julkisuutta.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat