Mainos

Tanskassa etsitään siepattua pikkupoikaa

Tanska poliisi oli tänään vaitonainen kertoessaan siepatun viisivuotiaan Oliverin etsinnöistä. Kuumeisista etsinnöistä huolimatta johtolangat näyttivät olevan vähissä.

- Pidämme kaikkia mahdollisuuksia avoimina, tyytyi Pohjois-Själlandin poliisi kertomaan.

Sieppaus on kauhistuttanut tanskalaisia röyhkeydessään. Lapsi ryöstettiin eilen keskellä kirkasta päivää tämän äidiltä, ja poliisin mukaan julkea ryöstötapa viittaa tarkoin suunniteltuun rikokseen.

Kolme miestä kävi iltapäivällä äidin kimppuun tämän hakiessa Oliveria päiväkodista Virumin pikkukaupungissa Kööpenhaminasta pohjoiseen. Naamioituneet miehet riistivät mukaansa pojan, työnsivät tämän autoon ja pakenivat paikalta.

Sieppauksen silminnäkijät ehtivät kirjata ylös pakoauton rekisterinumeron. Poliisin mukaan kyse on rekisterilaatoista, jotka varastettiin päivää aiemmin lähipaikkakunnalta.

Illansuussa tehty sieppaus johti suurhälytykseen, ja valvontaa tehostettiin muun muassa lentokentillä, satamissa ja Tanskan rajoilla.

Oliverin vanhemmat ovat kiinalaisia, ja heillä on useita ravintoloita, muun muassa Kööpenhaminan Tivolissa. Nimettömänä esiintynyt poliisi sanoi uutistoimisto Ritzaulle, että häikäilemätön ryöstö toi mieleen kiinalaisen mafian eli triadien toimintatavat.

Ravintola-alan kiivas kilpailu on Tanskassa johtanut muun muassa tuhopolttoihin.

(MTV3-STT-Ritzau-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.