Mainos

Tanskanen hakee vahinkovakuutuksia osuuspankkien tiskille

Osuuspankkiryhmän pääjohtaja Antti Tanskanen pitää selvänä, ettei pankkiryhmä ehdi tuoda uusia vahinkovakuutuksia pankin tarjontaan ennen ensi vuoden alkua. Tuolloin loppuu Pohjolan vakuutusten myynti osuuspankeissa. Tanskanen esittää näkemyksiään päivän Savon Sanomissa.

Tanskanen sanoo pankkiryhmän päättävän alkavan talven "lumien aikana", miten vahinkovakuutukset tuodaan osuuspankkiryhmän tuotevalikoimaan. Hän ei kuitenkaan antanut minkäänlaista viitettä, miten asia ratkaistaan.

-Paljon mahdollista, että ostettavaa ei löydy, Tanskanen sanoi. Myös oman vahinkoyhtiön perustamisen todennäköisyyttä hän pitää hyvin pienenä.

Osuuspankkiryhmä joutui uuden tilanteen eteen, kun Pohjola päätti hankkia omistukseensa investointipankki Conventumin. Sitä ennen yritettiin tiivistää osuuspankkien, Pohjolan ja henkiyhtiön Suomen yhteistyötä, mutta tuloksia ei saatu aikaan. Vastavetona osuuspankit päättivät lopettaa niiden vakuutusten myynnin. Henkivakuutuksia tarjoaa osuuspankkiryhmän oma henkivakuuttaja eli Aurum.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.