Mainos

Tanskalainen pankki kiinnostunut Interbankista?

Ruotsalaislehti Dagens Industrin mukaan tanskalaispankki olisi ostamassa Finvestiltä Interbankia. Finvest kuitenkin kieltää myyyntiaikeet jyrkästi.

Tanskalaispankki Den Danske Bank on ostamassa suomalaista Interbankia. Ruotsalaisen Dagens Industri-lehden mukaan osapuolet ovat päässeet pitkälle neuvotteluissaan. Tanskan uutistoimisto RB:n mukaan tanskalaispankki ei ole kommentoinut uutista.

Dagens Industri -lehden mukaan Den Danske Bank haluaisi osake-enemmistön Interbankista ja neuvottelee Interbankin omistajan, kehitysyhtiö Finvestin kanssa. Den Danske Bankilla on ollut edustusto Suomessa vuodesta 1995.

Finvest torjuu huhut Interbankin myynnistä

Interbankin omistaja torjuu huhut pankin myynnistä tanskalaisille. Interbankin pääomistajan, Finvestin hallituksen varapuheenjohtaja Henrik Ehrnroothin mukaan mitään neuvotteluja Interbankin myynnistä tanskalaiselle Den Danske Bankille ei ole menossa.

Jos neuvotteluja Interbankin myynnistä käytäisiin, neuvottelija olisi Finvestin toimitusjohtaja ja Interbankin hallituksen puheenjohtaja Niilo Pellonmaa. Pellonmaa on paraikaa USA:ssa markkinoimassa konserniin kuuluvaa Jaakko Pöyryä. Finvest päätti hiljattain viedä Jaakko Pöyryn pörssiin.

- Olen hyvin tietoinen siitä, että Pellonmaa ei varmasti neuvottele myynnistä, Ehrnrooth sanoo.
Ehrnrooth pitää Interbankin myyntiä täytenä uutisankkana, jota hänen mukaansa myös Den Danske Bankissa ihmetellään. (STT)
(RB-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.