Mainos

Tanska julisti lottosodan Norjalle

Viking Loton kaikkien aikojen ennätyspotti on nostattanut varsinaisen Viking Lotto -huuman Pohjoismaissa. Ylihuomenna arvottavan 15 miljoonan euron tavoittelu on kirvoittanut kielenkannat letkeiksi eri maissa ja maaotteluhenki on kovaa.

Lottomaaottelussa jumbosijat tosin on jo jaettu, sillä kuudesta Viking Lotossa mukana olevasta maasta Ruotsi ja Viro eivät ole mukana Onnennumero-ominaisuudessa.

Muissa maissa Viking Lotto innostus sen kuin ottaa vain lisää kierroksia ja Tanska on ehtinyt jo julistaa "lottosodan" Norjalle. Tanskalaiset ovat niskan päällä, sillä edellinen ennätyspotti, 11 miljoonaa euroa, jaettiin viime toukokuussa kolmen tanskalaisen kupongin kesken.

- Norjalla on jo öljyä, joten on kohtuullista että Viking Loton voitto tulee Tanskaan, leukailtiin Tanskan suunnasta Nettavisen.no -verkkolehdessä.

Norjalaiset vastasivat samalla mitalla:

- Norjasta tulee puolet pelin liikevaihdosta, eikö silloin suurin osa voitoistakin kuulu meille?

Juostaanko Islannissa alasti, jos potti osuu kohdalle?

Molemmissa maissa myös sosiaalisessa mediassa käydään keskustelua muun muassa siitä, miten kukin ennätyspotin käyttäisi.

- Sanoisin itseni irti ja juhlisin hyvässä seurassa. Ostaisin suuria autoja, esiintyisin vähän televisiossa ja lopulta soittaisin pomolle ja pyytäisin saada vanhan työni takaisin, haaveilee eräs tanskalaispelaaja.

Myös Islannissa peli on kovaa, sillä eräs islantilaispelaaja haastaa Facebookissa muita pelaajia juoksemaan alasti ulkona, jos potti osuu kohdalle.

Ennätyspotin jahtaaminen jatkuu kiivaana aina keskiviikon klo 19 asti, jolloin peliaika päättyy ja edessä on piinalliset puolisentoista tuntia arvontaan. Kello 20.25 lähtevät pallot pyörimään ja selviää, meneekö ennätyspotti lopulta jakoon.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.