Tänne EastEnders sijoittuu, katso kartta!

Suosittu brittiläinen saippuaooppera EastEnders sijoittuu kuvitteelliseen Walfordin kaupunginosaan. Hyppää mukaan Albert Squaren asukkaiden vauhdikkaaseen elämään ja tutustu päähenkilöiden kotipaikkaan kartan avulla!

Brittiläisten suosikkisaippuasarja EastEndersin tapahtumapaikkana toimii kuvitteellinen Albert Square, joka on osa Walfordin kaupunginosaa.

Kaiken keskipisteenä on The Queen Vic -pub. Se on ollut monien jännittävien juonenkäänteiden tapahtumapaikka, sillä seudun asukkaat viettävät usein aikaa pubissa. Sarjan 25-vuotisen historian aikana pubin omistaja on vaihtunut tiuhaan tahtiin ja usein hyvinkin dramaattisissa merkeissä.

Yksi tärkeä paikka on myös Albert Square, josta löytyy Arthurin penkki. Penkki on pystytetty Arthur Fowler -nimisen roolihahmon (näyttelijä Bill Treacher) muistoksi. Penkissä lukee "Arthur Fowler: Hän rakasti tätä paikkaa." Sarjan nykyiset roolihahmot käyvät tuolin penkin luona usein suremassa ja itkemässä, joten se tunnetaan myös kyynelten penkkinä.

Lisäksi hauskasta kartasta näkee myös selkeästi, missä sarjan rakastetut roolihahmot asuvat. Katso, missä sinun suosikkihahmosi koti sijaitsee!

Jutussa on käytetty lähteinä Wikipediaa ja Bbc.co.uk/eastenders -sivua.

AVAlla joka arkipäivä kello 15.30.

(AVA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja