Mainos

Tangomarkkinat erotti toimitusjohtajansa

Seinäjoen Tangomarkkinoiden toinen peräkkäinen tappiollinen vuosi on johtanut tapahtuman toimitusjohtajan erottamiseen.

Seinäjoen Tangomarkkinat on irtisanonut toimitusjohtajansa. Päätös pitkäaikaisen toimitusjohtajan Reijo Pitkäkosken irtisanomisesta tehtiin Tangomarkkinoiden hallituksen kokouksessa eilen illalla.

Tangomarkkinat teki viime vuonna tappiollisen tilinpäätöksen ja myös tämä vuosi näyttää jäävän tappiolliseksi. Siihen, miten suuri tappio tältä vuodelta tulee, Tangomarkkinoiden hallituksen puheenjohtaja Lasse Lintilä ei halua ottaa vielä kantaa, sillä lopulliset laskelmat ovat tekemättä.

Viime vuoden tappiokseen Tangomarkkinat ilmoitti noin 146 000 euroa, eikä tapahtuman kustannuksia saatu tänäkään vuonna hallintaan toivotulla tavalla. Lintilä selittää epäonnistumista liian kovalla kulurakenteella.

Tangomarkkinoilla kävi tänä kesänä 118 000 kävijää, joten kokonaiskävijämäärä oli kutakuinkin odotetun suuruinen. Lippuja myytiin noin 56 000 kappaletta. Tulopuoli oli näin budjetoidun mukainen, mutta takapakkia tuli kustannuksissa.

Tangomarkkinat hakee taas avustuksia

Viime keväänä opetusministeriö myönsi Tangomarkkinoiden juhlanäyttelyyn vajaan 7000 euron valtionavun, mutta muutoin valtion apua ei ole juuri saatu. Ensi kesäksi tapahtumalle aiotaan kuitenkin hakea jälleen valtion avustusta.

Nyt irtisanottu toimitusjohtaja Reijo Pitkäkoski on ollut vetovastuussa Tangomarkkinoista miltei koko tapahtuman historian ajan.

Tänä kesänä 20-vuotisjuhlaansa viettänyt tapahtuma aikoo valita väliaikaisen toimitusjohtajan mahdollisimman pian ja myös uutta toimitusjohtajaa ryhdytään etsimään pikaisesti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.