Tänään pettäjä paljastuu? Ystävänpäivä pitää yksityisetsivät kiireisinä

Ystävänpäivä on yksityisetsiville kiireistä aikaa.

Stilettos Spy and Company Investigations -etsivätoimiston omistaja CatherineSmit-Torrezin mukaan yksityisetsiville on tarjolla eniten töitä helmi-maaliskuun vaihteessa. Hän uskoo tämän johtuvan "rakkauden osoittamiselle" pyhitetystä juhlapäivästä, ystävänpäivästä, jonka vuoksi kumppaniaan pettävän henkilön on vaikeampaa tasapainotella kahden rakkauden välillä.

– Kumppani alkaa huomata asioita ystävänpäivän aikoihin. Hän huomaa rahan tai lahjojen menneen jollekin muulle kuin hänelle, Smit-Torrez kuvaa rock103.comissa.

– Helpointa on saada kiinni henkilö, jonka tunteet ovat pelissä mukana. Kun suhde on tuore ja uusi, ihminen ei ajattele asioita tai sitä, miten ilmiselvää hänen toimintansa on.

Smit-Torrezin mukaan ystävänpäivää edeltävää päivää voisi jopa kutsua rakastajattaren päiväksi. Jos kumppanin tekoset epäilyttävät, Smit-Torrezin mukaan on tärkeää ensin tutkia asioita ja etsiä epäilyksille todisteita. Jos kumppani ei esimerkiksi päästä kännykkää tai tietokonetta silmistään tai puhuu puhelimessa salaa, jokin voi olla vialla.

– Jos hälytyskellot soivat, älä jätä niitä huomiotta, Smit-Torrez neuvoo.

– Älä ole hyväuskoinen ja oleta, ettei pettämistä voi tapahtua sinulle.


Lue myös:


AVA/Maria Aarnio

Lähde: Rock103.com

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja