Mainos

Tamro aloittaa yt-neuvottelut

Tamro-konsernin lääkejakelun painopiste Suomessa on yhä vahvemmin siirtymässä viime kesänä käyttöönotettuun Tampereen aluepalvelukeskukseen. Palveluverkoston tehostaminen jatkuu ja Tamro Suomi suunnittelee nyt myös Itä-Suomen toimitusten ja koko Suomen asiakaspalvelun keskittämistä Tampereelle. Laaja suunnitelma keskittäisi Tamro Suomen logistiset toiminnot Tampereelle, Vantaalle ja Ouluun ja koko asiakaspalvelun Tampereelle.

Tavoitteena on lisätä tuottavuutta, varmistaa palvelun laatu ja parantaa yksikön nykyistä heikkoa kannattavuutta. Suunnitelman toteutuminen vähentäisi yhteensä noin 50 vakinaista työpaikkaa Määrään sisältyy myös joitakin henkilöstösupistuksia Tamro Suomen tukitoiminnoista.

Taloudellisista ja tuotannollisista syistä sekä toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvat yt-neuvottelut käynnistetään tänään. Vain osa Tampereen palvelukeskuksen mahdollistamasta tuotantokyvystä on toistaiseksi ollut käytössä. Toimitusmääriä nostetaan kevään aikana. siten, että ensi kesään mennessä nykyisen iltavuoron toimitukset siirtyvät Vantaalta Tampereelle.

Uuden suunnitelman mukaan myös Kuopion aluepalvelukeskuksen toiminnot siirtyisivät Tampereelle ja koko Suomen asiakaspalvelut hoidettaisiin Tampereelle perustettavasta asiakaspalvelukeskuksesta. Tulevaisuudessa noin 60 % Tamro Suomen kaikista toimituksista lähtisi Tampereelta. Tamro-konsernin Suomen lääkejakelun kannattavuus oli viime vuonna heikko ja tulos tappiollinen, kuten aikaisemmin on kerrottu. Julkistettu suunnitelma on osa Tamro-konsernin pitkän aikavälin strategiaa saavuttaa kustannusjohtajuus Pohjoismaissa ja keskittyä asiakaslähtöisyyteen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.