Tamperelaismiestä on kuulusteltu seitsemän tytön ahdistelusta

Kolmikymppistä miestä on kuulusteltu kaikkiaan seitsemän koulutytön ahdistelusta Tampereen Lamminpäässä eilen. Epäilty tamperelaismies on myöntänyt yhden ahdistelutapauksen.

Poliisin mukaan mies kertoo käyneensä kiinni vain yhteen tyttöön. Motiivikseen hän on sanonut äkillisen päähänpiston. Tampereen poliisi pidätti miehen tänään.

Ahdistelun kohteeksi ilmoittautuneet tytöt ovat syntyneet vuosien 1995-2000 välillä. Poliisi alkaa puhuttaa tyttöjä huomenna. Heitä kaikkia pyritään kuulemaan loppuviikon aikana.

Tapauksen tutkintaa johtava rikoskomisario Anssi Köykkä kertoo, että miehen vangitsemista on esitettävä torstaihin puolenpäivään mennessä. Muussa tapauksessa hänet on päästettävä vapaaksi.

Epäilty ei ole poliisin vanha tuttu. Tutkinnanjohtajan arvion mukaan todennäköistä on, että hän ei ole käynyt kaikkiin tyttöihin sananmukaisesti käsiksi.

Poliisi sai eilen iltapäivällä useita ilmoituksia ahdisteluista. Niiden mukaan tyttöihin käytiin käsiksi Lamminpään koululta lähtevällä kevyen liikenteen väylällä. Poliisi otti miehen kiinni noin tunnin kuluttua siitä, kun tapahtumasarja alkoi.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat