Mainos

Tampereen puukerrostalon paloa epäillään tuhopoltoksi

Kaksi miestä kuoli pienkerrostalon tulipalossa Tampereen Nekalassa varhain tiistaiaamuna. Poliisi epäilee paloa tuhopoltoksi. Talon muut asukkaat selvisivät vammoitta.

Rikoskomisario Jari Luodon mukaan palaneessa alakerran asunnossa asui yksi, vuonna 1948 syntynyt mies. Hän on todennäköisesti toinen vainajista, mutta kumpaakaan ruumista ei vielä aamupäivällä ollut pystytty luotettavasti tunnistamaan.

Luodon mukaan palon on saattanut sytyttää jompikumpi siinä kuolleista miehistä tai joku muu. Aamupäivällä oli vielä epävarmaa, mistä kohdasta ja millä tavoin palo sai alkunsa. Poliisi pyytääkin mahdollisia silminnäkijöitä kertomaan havainnoistaan.

Palo syttyi puisen talon B-portaan ensimmäisen kerroksen huoneistossa. Yläpuolella olevan asunnon ja talon ullakon lattioita jouduttiin palomestari Petri Vuorion mukaan osittain purkamaan, jotta viimeisetkin palopesäkkeet saatiin sammutetuksi.

Talon A- ja C-portaan asunnot säilyivät Vuorion mukaan ehjinä ja asuinkelpoisina. Vanhassa kaksikerroksisessa puukerrostalossa on kaikkiaan 12 pientä huoneistoa.

Palokunta sai talon muut asukkaat yöllä vahingoittumattomina ulos. Rikoskomisario Luodon mukaan aamupäivällä oli vielä epävarmaa, miten pitkään he joutuvat olemaan tilapäismajoituksessa.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus palosta noin kello 3.30, jolloin asunto oli jo ilmiliekeissä. Tulipalon huomasi ensimmäisenä lehdenjakaja. Palon jälkisammutus ja -vartiointi jatkuivat pitkälle päivään.

Yleisövihjeistä voi ilmoittaa Tampereen poliisilaitoksen päivystykseen 07-187 45800.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.