Mainos

Tampereen Puhelin meklarilistalle

Kaupankäynti Tampereen Puhelimen osakkeilla alkaa Helsingin pörssissä perjantaina. Pörssin toimitusjohtaja hyväksyi TPO:n meklarilistalle tänään.

Helsingin pörssin meklarilistalla on nyt 16 yhtiötä. TPO:n tarkoituksena oli alunperin päästä pörssiin huhtikuussa, mutta aikataulua nopeutettiin kahdesti.
-Nopea toiminta johtuu siitä, että osakkeidemme ympärillä on nyt aika tavalla kuohuntaa. Keskiviikkoinen Helsingin Puhelimen ilmoitus tarjouksen korottamisesta ja muu spekulaatio saivat meidät kiirehtimään, jotta osake saataisiin virallisesti noteerattua pörssissä, TPO:n hallintojohtaja Hannu-Pekka Ihatsu kertoo.

Helsingin Puhelin jätti keskiviikkona Postipankille tarjouksen, jossa se ostaa TPO:n yhtä puhelinosuutta vastaavan osakenipun 9750 markalla. HPY:llä on jo arviolta kymmenesosa TPO:n osakepääomasta eli se olisi näin yhtiön suurin yksittäinen omistaja.

Merita Corporate Finance on ilmoittanut keskeyttävänsä TPO:n osakkeiden ostotarjouksen. Myyntitoimeksiantojen vastaanotto on päättyy perjantaina.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.