Mainos

Tampereen poliisi selvittää katuryöstöjen yhteyksiä

Poliisi selvittää useiden Tampereella tapahtuneiden ryöstöjen yhteyksiä toisiinsa. Kolmessa hiljattain tehdyssä ryöstössä näyttäisi olevan yhtäläisyyksiä.

Tampereella Hervannassa tapahtui viime perjantaina kello 06.00–07.00 aikaan ryöstö, jossa mieshenkilö joutui kahden miehen pahoinpitelemäksi ja hänelle tuli vammoja kasvoihin ja vartaloon. Pahoinpitelyn jälkeen hänet oli pakotettu nostamaan rahaa Hervannan Neste-huoltoaseman OTTO-automaatilta. Noston jälkeen uhrin pahoinpitely jatkui ja hänen vapautensa riistettiin kä-velyttämällä häntä mahdollisesti Ahvenisjärven ympäristössä.

Poliisilla on valvontakamerakuvaa pankkiautomaatilta ja siinä näkyy mahdollisesti yksi tekijöistä.

Maanantaina 13. lokakuuta yöllä kaksi nuorta miestä ryösti vanhemman miehen Ahvenisjärven lähimaastossa. Mies oli kaadettu maahan kahden nuorehkon miehen ja yhden tytön toimesta. Hän selvisi vähin vammoin, mutta menetti juuri aikaisemmin pankkiautomaatilla nostamansa rahat.

Tiistaina 16.syyskuuta illalla ennen klo 22.00 kaksi nuorta miestä ja tyttö olivat yrittäneet ryöstää keski-ikäisen miehen Hervannan vesitornin maastossa puukolla ja metalliputkella uhaten. Mies pääsi pakenemaan paikalta.

Tekoihin epäillyistä ei ole olemassa tarkkoja tuntomerkkejä. Pojat ovat 175-180 cm pitkiä ja hoikkia ja tyttö on noin 170 cm hoikka ja hänellä saattaa olla lävistyksiä kasvoissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.