Mainos

Tampereen poliisi paljasti marihuanalevityksen

Tampereen huumepoliisi on selvittänyt ammattimaisen marihuanan levityksen. Päätekijäksi epäillään 39-vuotiasta tamperelaismiestä.

Poliisin mukaan mies on välittänyt Tampereella loppuvuoden 2007 ja alkuvuoden 2008 aikana marihuanaa 3,5 kiloa ja hasista 0,5 kiloa. Levitetyn huumausaineen katukauppa-arvo on noin 50 000 euroa. Esitutkinnan yhteydessä on takavarikoitu huumekaupasta peräisin olevaa käteistä rahaa noin 10 000 euroa. Pääepäilty on ollut vangittuna esitutkinnan aikana.

Poliisin mukaan marihuana on kasvatettu Suomessa, vaikka tarkkaa paikkaa ei ole pystytty selvittämään. Tuotanto-olosuhteet ovat olleet poikkeuksellisen hyvät, koska levitetty marihuana on ollut laadultaan erittäin hyvänlaatuista kannabiksen kukintoa. Takavarikkoon saadun kukinnon THC-pitoisuus on ollut 14%. Marihuanan tyypillinen THC-pitoisuus on 0,5 - 5% ja hasiksen 2-10%.

Levitetyn marihuanan vahvalla THC-pitoisuudella on ollut merkitystä sen markkina-arvoon, koska katukauppahinta on ollut kaksinkertainen hasiksen keskimääräiseen katukauppahintaan verrattuna.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.