Mainos

Tampereen baariampujalla ja uhrilla oli vanhoja riitoja

Tampereella Hämeenkadun Ale-Barissa tapahtuneen ampumistapauksen tutkinta on edennyt uhrin ja silminnäkijöiden kuulemisella. Helmikuun alussa sattuneen ampumistapauksen motiiviksi on varmistunut ampujan ja uhrin väliset vanhat riidat.

Ampuja ja uhri ovat olleet viime kesänä osallisina pahoinpitelyssä, missä on ollut mukana myös ampujan veli ja uhrin ystävä. Tutkinnassa on myös selvinnyt, että ampuja oli pahoinpidellyt ampumista edeltävänä päivänä uhrin ystävää. Ystävä on sama, joka on ollut osallisena viime kesän pahoinpitelyyn.

Ampuja pelkäsi kostoa

Ampuja on poliisikuulusteluissa kertonut pelänneensä kostoa edellisenä päivänä pahoinpitelemänsä henkilön tai hänen läheistensä taholta. Pelon vuoksi hän oli ottanut kaupungille lähtiessään käsiaseen mukaan. Ampuja kertoo, että hänen ollessaan ravintola Ale-Barissa ampumisen uhri lähestyi häntä kädessään teräase ja hän kertoo ampuneensa puolustaakseen itseään.

Uhri kiistää, että hänellä olisi ollut teräase mukana baarissa. Hän myöntää kuitenkin sen, että hän oli menossa haastamaan riitaa ampujalle. Ravintolan asiakkaat ja henkilökunta eivät olleet nähneet uhrin kädessä teräasetta.

Uhrille vaarallisia vammoja

Ampumisen uhri on päässyt pois sairaalahoidosta. Hänen ylävartaloonsa osui kaiken kaikkiaan kolme luotia ja hän sai osumista hengenvaaralliset vammat.

Poliisi tutkii asiaa tapon yrityksenä, vaaran aiheuttamisena ja ampuma-aserikoksena. Ravintolassa usea sivullinen henkilö on joutunut ampumisen seurauksena vaaraan. Ampuma-ase oli luvaton.

Epäilty, 26 -vuotias ulkomaalaistaustainen mieshenkilö, on edelleen vangittuna.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.