Tampereella surmattu mies oli liikkeellä viikonloppuna

Tampereen poliisi pyytää yleisöltä tietoja henkirikoksen uhriksi joutuneen Jari Parviaisen liikkeistä viikonloppuna. Poliisin mukaan hän on liikkunut tamperelaisissa ravintoloissa lauantaina ja todennäköisesti sunnuntainakin.

45-vuotias Parviainen löydettiin surmattuna Hämeenpuiston varrella sijaitsevasta asunnostaan tiistai-iltana. Asunto on Amurinlinnassa Hämeenpuisto 12:ssa. Korkea kerrostalo tunnetaan Tampereella myös Impilinnan nimellä.

Poliisin mukaan Parviainen tuli Thaimaasta Tampereelle lauantaina kahden aikaan yöllä ja meni suoraan asunnolleen. Aamuyöllä hän lähti asunnostaan ja kävi ainakin Hämeenpuistossa sijaitsevan ravintola Seurahuoneen ovella sekä Hatanpään kaupunginosassa.

Lauantaina Parviainen nähtiin kello 13-14 aikoihin Rongankadulla Tampereen keskustassa. Todennäköisesti hänet nähtiin vielä sunnuntainakin keskustassa Kyttälän Pubissa. Tässä ravintolassa hän oli aamulla ennen kello kymmentä. Poliisin saamien tietojen mukaan hän oli yksin liikkeellä.

Poliisi pyytää tietoja Parviaisen liikkeistä ja hänen seurassaan mahdollisesti olleista henkilöistä. Erityisesti poliisia kiinnostavat havainnot sunnuntaiaamusta eteenpäin. Havainnot pyydetään ilmoittamaan puhelinnumeroihin 050-4063458, 050-3954172 tai 0718745800.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat