Mainos

Tampereella sepeliä laskettelurinteeseen - snowparkia sabotoitiin

Tampereella sijaitsevassa Mustavuoren laskettelukeskuksessa on tehty ilkivaltaa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Rinteeseen oli levitetty useampi muovikassillinen hiekoitussepeliä ja heitelty rinteessä olleita reilejä, eli laskijoiden iloksi sijoitettuja kaiteita, sivuun. Lisäksi opastekylttejä ja yksi reileistä oli rikottu ja hiihtohissin ankkureita kiedottu yhteen.

Ilkivaltaa oli tehty erityisesti rinteen snowparkissa, jossa on huimapäille tarkoitettuja hyppyreitä ja reilejä. Sepeliä ja isoja lumipaakkuja oli levitetty hyppyreiden ja reilien alastuloihin sekä vauhdinottoon. Tampereen rinteiden toimitusjohtajan Tiina Sirosen mukaan snowpark piti avata eilen, mutta ilkivallan vuoksi koko toinen rinne oli eilisen päivän suljettuna. Tänään rinteet ovat auki normaalisti.

– Snowparkissa oli tehty paljon töitä vapaaehtoisvoimin paikallisten laskettelijoiden kanssa. On harmi, että parkin avaaminen kokonaisuudessaan viivästyy, Sironen kertoo.

Poliisilla ei ole toistaiseksi tietoa tekijöistä. Asialla kuitenkin arvellaan olevan useamman nuoren ryhmä. Rinnetyöntekijän vihjeen perusteella poliisi tutkii, onko aiemmin viikolla rinteestä pulkkien kanssa häädetyillä nuorilla osuutta tihutyön tekemiseen. Pulkalla laskeminen on yleensä laskettelurinteessä kiellettyä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.